Rozsdamentes termékek, kávéfőzők, fűszertartók, GN edények...
Porcelán tányérok, étkészletek, csészék, bögrék, kiöntők...
Kerámia bevonatos edények, lábasok, fazekak, serpenyők!
Pezsgős-, italos-, vizes-, whiskys-, koktélospoharak!
Új kerámiabevonatos palacsintasütő és miniserpenyő!

Stúdió 2000 Hungary Kft.

A stúdió 2000 hungary Kft. épülete

A Stúdió 2000 Hungary Kft. egy nagykereskedelmi vállalat, üveg-, porcelán-, ajándék-, háztartási műanyag, vendéglőipari felszerelések áruháza.

Pontos szállításokkal, tanácsadással, állandó raktárkészlettel, versenyképes árakkal, garanciákkal, és nem utolsó sorban olyan termékekkel kívánunk minőségi szolgáltatást nyújtani, amelyek megelőzik, vagy lépést tartanak a mindenkori tendenciával és képesek megfelelni a piaci igényeknek.

Vevőink professzionális kiszolgálását az ország minden pontján biztosítjuk a jól képzett értékesítési képviselőink segítségével.

Budapesti bemutató termünkben magas szakmai felkészültségű munkatársaink várják ügyfeleinket. Kérésükre HORECA tanácsadónk segít az eszközigény megtervezésében.

Társaságunk folyamatos fejlesztése érdekében az idei évben is tovább kívánjuk bővíteni kapcsolatainkat, így reméljük, hogy a közeljövőben lehetőségünk lesz arra, hogy személyesen is bemutathassuk cégünk által kínált előnyök részleteit, és kezdetét vehesse egy új, mindkét fél számára gyümölcsöző kereskedelmi együttműködés.

A stúdió 2000 hungary Kft. raktára

A stúdió 2000 hungary Kft. raktára

Budapesti cash & carry áruházunkban szívesen látjuk Önt! Eladóterünkben többezer termék várja a vásárlókat, elvitelre készen.

Az áru átvételével, kiszállításával kapcsolatos részletes információkat megtalálja itt: Felhasználási feltételek, vásárlási információk.

A Studio 2000 Hungary Kft.

További elérhetőségeink »

Felhasználói adatok
Felhasználónév*
Email cím*
Email cím újra*
Jelszó*
Jelszó újra*
Hírlevelet kér
Személyes adatok
Teljes név
Fax szám
Ország
Jelszóemlékeztető
Céges adatok
Cégnév*
Számlázási cím*
Cégvezető neve, alárírásra jogosult személy*
Adószám*
Cégjegyzékszám
Mobilszám*
Felhasználási feltételek

  A Stúdió 2000 Hungary Kft. weboldalának felhasználási feltételei, és vásárlási információk

 1. A vevő kijelenti, hogy a www.stud2000.hu, www.studio2000kft.hu, illetve www.studio2000kft.eu internetes oldal használata előtt megismerte és elfogadta az alábbi feltételeket:
 2. Az internetes áruházban szereplő termékekkel kapcsolatos árakra, raktárkészletre és technikai adatokra vonatkozó információk tájékoztató jellegűek, a Stúdió 2000 Hungary Kft. a változtatás jogát fenntartja.
 3. A vásárló az internetes áruház megrendelési formanyomtatványának kitöltésével és annak elküldésével a formanyomtatványban az általa megadott árut / árukat megrendelte. A Stúdió 2000 Hungary Kft. a megrendelést e-mailben vagy telefonon igazolja vissza, és tájékoztatja a vásárlót a fizetési feltételekről, és az átvétel módjáról.
 4. Csak regisztrált társas vállakozásokat, vállalkozókat, közületeket szolgálunk ki. Lakossági vásárlás nem lehetséges.
 5. Minimális vásárlási érték 5.000 Ft.
 6. Fizetés készpénzben, megkötött együttműködési szerződés esetében átutalással. Bankkártyás fiztetés lehetséges.
 7. A mindenkori érvényes listaár (ettől eltérő együttműködési szerződés hiányában), a megrendelés Stúdió 2000 Hungary Kft. Raktárában történő átvételét tartalmazza. Áruátvétel nyitvatartási időben, időpont egyeztetés után a rendelés feldolgozását követő 2. munkanaptól lehetséges. Helszín:

  Stúdió 2000 Hungary Kft. címe: 1106 Budapest, Csillagvirág u. 1-3 "B" épület.

  Nyitvatartási idő munkanapokon: Hétfőtől - péntekig: 8 - 16:30 óra között.

  Elérhetőségek:

  Telefon: (06 1) 433-2375

  Fax: (06 1) 433-2376

  Vevőszolgálat email cím: info@studio2000kft.hu

 8. Kiszállítás igénylése esetén az alábbi díjtáblázat szerinti térítési díjat számítjuk fel.
 9. Szállítási határidő:

  a., Készleten tartott termékek esetén a rendelés feldolgozásától számított 2 munkanap a telephelyen történő átvétellel, 2-7 munkanap a szállítási túraterv szerint, ha szállítási napot megelőzően a rendelés beérkezik 2 munkanappal korábban délig.

  b., Megrendelésre történő beszerzés esetén 2 - 6 hét, külön időpontegyeztetés alapján.

 10. A kiszállítási díj számításakor a tényleges számla/szállítólevél értékét vesszük figyelembe nem a megrendelést.
 11. A szállítási távolságokat www.terkep24.hu útvonaltervező által kimutatott közúti távolságok alapján mérjük. Több lehetséges útvonalból mindig a kedvezőbbet vesszük alapul.
 12. Teljesítéskor a megrendelés azon tételeit, amelyek készlethiány miatt nem kerültek kiszállításra, csak a vevő külön kérésére töröljük a rendszerünkből. A hiányzó termékek raktárunkba történő beérkezése után, azokat pótlólag, ingyenesen kiszállítjuk.